Kategorija:
   

Opis

JA-188J se uglavnom koristi kao bežična panik tipka ili tipkalo za nuždu. Može se koristiti i kao daljinski upravljač za uklkjučivanje / isključivanje alarmnog sustava ili daljinsko upravljanje PG izlazima. Ima ugrađen tamper kontakt i nadgleda napon baterije. Reakcija sustava na aktivaciju gumba nije obavezna. Osnovna reakcija je panični alarm ili uključivanje / Isključivanje sustava. Druge reakcije sustava na ovo tipkalo mogu se podesiti u sustavu.

Ovaj uređaj je adresabilan i zauzima jedno adresabilno mjesto u JABLOTRON 100 sustavu.

JA-188J u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Ugradnju Jablotron 100 sustava obavljaju certificirani instalateri

 

Jablotron od samih početaka inzistira na kvalitetnoj i korektnoj montaži svojih sustava radi nedvojbenog i potpunog zadovoljstva krajnjeg korisnika. Iz ovoga razloga svi instalateri Jablotron sustava su certificirani i educirani te raspolažu svim potrebnim znanjima, alatima i procedurama za korektnu i adekvatnu montažu Jablotron sustava i puštanja u pogon. Jablotron certifikat ima preko 100.000 instalatera širom svijeta.

Visoka kvaliteta proizvoda i prepoznatljiv dizajn

 

Visoka kvaliteta završne obrade svakog pojedinog elementa te potpuna i besprijekorna funkcionalnost je ono što Jablotron 100 sustav izdvaja iz mase sustava koji se nude na tržištu. Stručnjaci i dizajneri u Jablotronu jednaku pažnju poklanjaju besprijekornoj funkcionalnosti kao i lijepom izgledu svakog pojedinog elementa sustava vodeći računa o tome da se svaki sustav stvara za ljude.

Cloud aplikacija na raspolaganju korisnicima

 

Cloud aplikacija je na raspolaganju svim korisnicima Jablotron 100 sustav i to potpuno besplatno putem AppStore ili Google Play usluge. Pomoću jednostavne i intuitivne aplikacije MyJablotron korisnik je u mogućnosti potpuno kontrolirati ugrađeni sustav, pojedine sekcije unutar sustava, programibilne izlaze, temperaturu u objektu i slično. Korištenje MyJablotron aplikacije na smartphoneu, tabletu ili računalu je iznimno jednostavno i ne zahtjeva nikakvo prethodno znanje niti iskustvo.

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: litijska baterija tipa LS14250 (3,6 V)
Tipičan vijek trajanja baterija: oko 3 godine
Komunikacijski protokol: 868.1 MHz
Radio pokrivenost: cca. 300 m (otvoreno područje)
Dimenzije: 80 × 80 × 29 mm
Razina sigurnosti: grade 2 prema EN 50131-1, EN 50131-5-3

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Bežično tipkalo tihog alarma JA-188J”