Kategorija:
   

Opis

JA-182SH je detektor koji radi na dva načina. Način otkrivanja šoka (vibracija), ili udarca prati vrata, prozore, staklene pregrade itd. a otkrivanje udarca ukazuje na pokušaje njihovog prevladavanja grubom silom. Otkrivanje nagiba s druge strane otkriva neovlašteno rukovanje vrijednim predmetom unutar štićenog objekta. Detektor koristi troosni digitalni akcelerometar. Digitalna obrada signala jamči visoku otpornost na lažne alarme.
Detektor se napaja baterijom.Ovaj detektorzauzima jedno mjesto u  sustavu.

Komunikacija JA-182SH u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element Jablotron 100 sustava za komunikaciju i razmjenu informacija sa ostatkom sustava koristi inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji potpuno eliminira mogućnost vanjskih utjecaja na sustav ili njegove pojedine dijelove. U Jablotronu se naročita pažnja poklanja sigurnosti komunikacije, brzini i preciznosti razmjene podataka. Kako unutar sustava tako i između sustava i clouda te dalje prema korisniku i aplikacijama koje on koristi.

Ugradnju Jablotron 100 sustava obavljaju certificirani instalateri

 

Jablotron od samih početaka inzistira na kvalitetnoj i korektnoj montaži svojih sustava radi nedvojbenog i potpunog zadovoljstva krajnjeg korisnika. Iz ovoga razloga svi instalateri Jablotron sustava su certificirani i educirani te raspolažu svim potrebnim znanjima, alatima i procedurama za korektnu i adekvatnu montažu Jablotron sustava i puštanja u pogon. Jablotron certifikat ima preko 100.000 instalatera širom svijeta.

Visoka kvaliteta proizvoda i prepoznatljiv dizajn

 

Visoka kvaliteta završne obrade svakog pojedinog elementa te potpuna i besprijekorna funkcionalnost je ono što Jablotron 100 sustav izdvaja iz mase sustava koji se nude na tržištu. Stručnjaci i dizajneri u Jablotronu jednaku pažnju poklanjaju besprijekornoj funkcionalnosti kao i lijepom izgledu svakog pojedinog elementa sustava vodeći računa o tome da se svaki sustav stvara za ljude.

MyJablotron za smartphone

 

Korisnicima je na raspolaganju odlična aplikacija za potpunu kontrolu Jablotron 100 sustava koju svaki korisnik može besplatno nabaviti na App Storu ili Google Playu. MyJablotron aplikacija omogućava uvid u stanje Jablotron 100 sustava i osigurava potpunu kontrolu nad sustavom i svakim njegovim elementom. Korisnik putem MyJablotron aplikacije može paliti i gasiti pojedine uređaje koji su spojeni u sustav, kontrolirati sekcije unutar sustava, primati izvješća o događajima u sustavu i slično.

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: litijska baterija CR-123A, 3 V, 1 400 mAh
Otkriven nagib (ovisno o postavci): 10 ° – 45 °
Tipičan vijek trajanja baterije: oko 2 godine (za maksimalno 20 aktivacija dnevno)
Radna frekvencija: 868.1 MHz
Raspon komunikacija: oko 300 m (izravna vidljivost)
Dimenzije: 75 × 31 × 26 mm
Radna okolina: prema EN 50131-1: II., unutarnja montaža
Radni raspon temperature: -10 ° C do +40 ° C
Razina sigurnosti: grade 2 prema EN 50131-1, EN 50131-5-3, EN 50131-2-8
Sukladno standardima: ETSI EN 300220, EN 50130-4, EN 55022, EN 60950-1

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Bežični šok ili detektor nagiba JA-182SH”